Блог

Какво казват нашите родители

26 Юли 2022

Уанг Ю, или Йошуа, както всички го наричат, е един от възпитаниците на BSS, завършил тази година IB DP. Ние сме изключително горди с неговите резултати и цялостното му развитие в рамките на обучението му в BSS, но още по-доволни сме, че получихме такава топла обратна връзка от родителите му:

„Аз съм бащата на Йошуа (Ю Уанг). Толкова съм доволен, че синът ми прекара около четири години и завърши успешно BSS. Все още си спомням, че той едва говореше английски, когато току-що дойде в BSS. Сега майка му и аз видяхме голям напредък в него през тези четири години. През тези четири години вие му оказахте значителна подкрепа и топло внимание, както и много учители от BSS, което ценим много. Никога няма да забравим всички приятни преживявания, които имаше Йошуа в BSS.
Йошуа получи 37 с три предмета от по-високо ниво от 665. Честно казано, това е доста над очакванията ми. Бих благодарил на всички, които са му помогнали в BSS. И резултатът му е доста близък до състоянието на университета в Манчестър. Условието, което изисква, е 36 с три предмета от по-високо ниво от 666.
Университетът в Манчестър е престижен в целия свят, както и любимият университет на Йошуа в Обединеното кралство. Тъй като се е насочил към университетите във Великобритания, това винаги е било първият му вариант. Видях, че беше изключително развълнуван и доволен, когато получи предложението от университета в Манчестър. Видяхме и някои изключителни възпитаници на BSS да учат в Университета на Манчестър. Наистина се надявам той да намери щастието и да постигне големи академични постижения в Университета на Манчестър. Високо оценявам вашата помощ за най-очаквания резултат както за Йошуа, така и за мен.

Искрено Ваш,

Уанг Сюекун"

Show menu