Блог

Представяне на успехите ни тази година и поглед към бъдещето: Какво ни предстои?

17 Май 2024

На последната презентация в Британското училище в София, с удоволствие  представяме нашите отлични резултати от инспекцията на PENTA и  разкриваме бъдещите си планове, включително тези за строеж на нова училищна сграда. Тази среща е не само възможност да се отбележат нашите постижения, но и да представим Стратегическия си план за учебната година 2024-2025.

С вълнение обявяваме предстоящото изграждане на нова училищна сграда. Тя ще предостави на  учениците ни подобрена учебна среда, оборудвана с модерни ресурси, които да подкрепят техния академичен и личен растеж. Новата сграда е отражение на нашата ангажираност да предоставим най-добрата възможна инфраструктура за процъфтяваща образователна общност.

Представяме Стратегически план за учебната година 2024-2025. Той очертава ключови цели, които да подобрят и да обогатят опита на  учениците ни. 

Резултатите от международната инспекция на  PENTA също са основен акцент. Инспекцията потвърждава, че поддържаме високи стандарти във всички аспекти на образование. Това признание подчертава нашата ангажираност към отличието и непрекъснатото подобряване. Положителните резултати отразяват отдадеността на Британско училище в София към поддържането на високи стандарти и непрекъснатото усъвършенстване на нашите практики. Гордеем се с постигнатото и оставаме ангажирани към по-нататъшното подобряване на качеството на образованието, което предоставяме.

Бихме искали да изразим нашата искрена благодарност към всички, които присъстваха на това събитие. Вашето участие и обратна връзка са изключително ценни и играят ключова роля в оформянето на бъдещето на нашето училище. Заедно изграждаме по-светло бъдеще за нашите ученици, осигурявайки им най-доброто образование и възможности за успех.

Докато вървим напред, оставаме твърдо решени в нашата мисия да предоставяме висококачествено образование, което развива потенциала на всеки ученик. Очакваме с нетърпение бъдещето и работата заедно, за да постигнем нашите цели.

Целия запис от презентацията може да видите в нашия YouTube профил: https://youtu.be/6vcXNCBG7Kc 

Show menu