Сграден фонд и оборудване

Сграден фонд и оборудване

Мултифункционално спортно игрище
Разполагаме с голямо игрище, подходящо за спорт като футбол, волейбол, баскетбол и тенис.
Трапезария
Трапезарията на училището е украсена с множество картини. Докато обядват, децата се радват, обсъждат и критикуват изложбата на техните връстници на картини, окачени на стената.
Научна лаборатория
Училището разполага с чисто нова научна лаборатория. Като истински учени, учениците могат да се впуснат в света на химията, физиката и биологията. Уроците по природни науки са наистина вълнуващи и запомнящи се.
Компютърна зала
Освен с напълно оборудвана стая с Макинтош компютри, учениците от BSS разполагат и с компютърна лаборатория с компютри с оперативна система на Майкрософт.
Интерактивна класна стая
BSS използва iPad-и в класната стая, за да подобри процеса на преподаване и учене. Всеки ученик разполага с устройство, за се възползва от безкрайните възможности на първото дигитално училище в България.
Лаборатория MAC
Училището разполага с иновативна MAC лаборатория, оборудвана с високотехнологични устройства.
Кабинет по приложни изкуства
Облагодетелствани сме, че разполагаме със специална зала за приложни изкуства, където децата имат възможност да развият и разширят своята креативност и потенциал.
Физкултурен салон
Това е училищният физкултурен салон. Когато времето не позволява спортните занимания да се провеждат на открито, тук провеждаме часовете по физическо възпитание.
Зала за представления
Разполагаме с огромна зала за представления и конференции. Тук децата могат и да репетират своите танцови изпълнения.
Библиотека
Библиотеката е организирана според британските стандарти и традиции. Като училище ние винаги сме се полагали усилия да създадем култура и навици за четене у нашите деца.
Тенис на маса
Тенисът на маса служи като вълнуващо развлечение, но също така възпитава ценни житейски умения като фокус, стратегическо мислене и устойчивост.
Show menu