Нашите Постижения

Вокална група "Сияйните звезди" с две награди на “Купата за изпълнители”

22 Апр 2024

"Сияйните звезди" - вокалната група на Британското училище в София, се представи блестящо на сцената на Купата за изпълнители - състезание, организирано от Международната федерация на изпълнителите в сценично-спортните изкуства (F.I.P.A.S.S.). Това събитие предоставя платформа за артисти от цял свят да демонстрират своите умения и креативност в конкурентна среда.

На състезанието "Сияйните звезди" грабнаха сърцата на журито и публиката, с което спечелиха две престижни награди. Тяхното емоционално представление не само подчерта вокалния им талант, но и способността им да въздействат на публиката. В резултат на изключително представяне, те спечелиха участие в Международния фестивал "Арлекин", който ще се проведе във Варна през идния юли. Освен това, този успех им осигури място и на състезанието за Световната купа в Рим, Италия, през септември, където ще се състезават с някои от най-добрите в света.

Постиженията на групата са доказателство за усърдна работа. Училището продължава да създава среда, в която артистичното и личностното развитие могат да се развиват непрестанно.

Докато "Сияйните Звезди" се подготвят за предстоящите си изпълнения на международна сцена, вълнението в училищната общност е огромно. Тези възможности служат като платформа за показване на таланта им и като път за културен обмен и личностно развитие. Британското училище в София продължава да подкрепя своите ученици в развиването на пълния им потенциал.

Show menu