Нашите Постижения

Четири медала за Британското училище в София на турнира по таекуондо Ramus Sofia Open 2024

21 Мар 2024

В света на бойните изкуства, където прецизността и грацията срещат сила и решителност, учениците от Британското училище в София (BSS) отново демонстрират забележителен успех в света на бойните изкуства. Скорошният международен турнир по таекуондо "Ramus Sofia Open 2024", проведен на 16 март 2024 г., е свидетелство за отдадеността и уменията на учениците, които завоюват четири престижни медала.

Турнирът събра ентусиасти и експерти по таекуондо от различни държави и клубове. Сред тази конкурентна обстановка, петима целеустремени ученици от BSS — Максим, Иван, Ясмин, Мануел, Якуб и Кристоф Оршаг се явиха на терена, готови да покажат своите умения и устойчивост.

Пътят на Максим беше особено забележителен. Чрез воля и умения той се пребори зо финала. Там завоюва сребърен медал - достойно постижение, което говори много за неговия дух.

Кристоф Оршаг показа стратегическо мислене и физическа сила, побеждавайки умел български съперник. Неговата победа му донесе заслужен бронзов медал. Турнирът подчерта характера на Иван и Якуб, които също взеха бронзови медали. 

Успехите на учениците ни въплъщават духа на непрекъснато усъвършенстване, уважение към противниците и стремеж към съвършенство - принципи, които са съществени за изкуството на таекуондо и за етиката на Британското училище в София.

Искрено се гордеем с учениците си за техните изключителни представяния. На Максим, Кристоф, Иван и Якуб казваме: браво, вашите постижения резонират като симфония на сила и упоритост!

Show menu